Frivilligcenter Odense – Frivilligbørs 2021

Ved seneste Frivilligbørs blev der indgået 100 nye samarbejdsaftaler på kun 70 minutter.

Frivilligcenter Odense inviterer SIKO og medlemsforeninger til at deltage i Frivilligbørs’21

Normalt ville Frivilligbørsen være en livlig markedsplads og et festligt netværksarrangement – et arrangement hvor man opsøger børsdeltagere for at indgå så mange meningsfulde ”børsaftaler” som muligt -en slags bytte-bytte-købmandsleg – hvor man udveksler ”ressourcer” i bred forstand (men ikke penge).

Online katalog
I år er der tale om et digitalt katalog  – et katalog der gøres tilgængeligt online fra vores hjemmeside og kommunikeres på vores forskellige platforme.
Vi kickstarter ”børsugen” (uge 20) med en åbningsvideo/evt. live stream, og vi lukker den igen den følgende mandag på samme måde.
Om fredagen afsløres antallet af indgåede aftaler og  vindernes  af årets ”børshaj” og bedste præsentation kårs.

I løbet af hele uge 20, har man så muligheden at gå på jagt i  kataloget, finde interessante ressourcer og organisationer og indgå ”børsaftaler” (et sjovere navn for konkrete små samarbejdsaftaler) – Kataloget kan desuden have længere levetid på hjemmesiden og ”skabe værdi”, men vi forsøger at fastholde det som et afgrænset event, med en start og slutning og en særlig kommunikativ indsats før, under og efter uge 20.

Vi har i år tilføjet muligheden for at de medvirkende kan tilføje en video/film til kataloget. En lille kort videooptagelse, hvor man præsentere sig selv, det man søger, og det man efterlyser på børsen. Videoerne kan således også bruges kommunikativt på de sociale kanaler i forbindelse med Frivilligbørsen.

Få inspiration fra 2019 kataloget: Tryk link her
Tilmelding til Frivilligbørs’21, senest 3. maj: Tryk på link

De bedste hilsner

Jess Kahr, centerleder – Frivilligcenter Odense
Østre Stationsvej 15 5000 Odense C
Mobil: 21 16 02 18
E-mail: leder@frivilligcenter-odense.dk