Nyhedsbrev 1 december 2023

Christian Heyde Pedersen kåret som Årets frivillige idrætsleder i Odense

Onsdag d. 29/11 overraskede SIKO Svømmeklubben FREM´s bestyrelse ved en pludselig indtrængen i bestyrelsesmødet. Overraskelsen var stor, men glæden var endnu større, da vi kunne offentliggøre nyheden om at formand Christian Heyde Pedersen var blevet valgt som ”Årets frivillige idrætsleder” i Odense 2023.

Christian Heyde Pedersen (CHP) har været med i FREM siden midt i 80 ´erne. Han har været med i bestyrelsen siden 2014 og blev valgt som formand i 2019.

Christian Heyde Pedersen Årets frivillige idrætsleder i Odense

I hans formandsperiode har klubben kunnet fremvise en markant medlemsfremgang i alle afdelinger, samtidig med at der er etableret nye aktivitetsområder for handicappede børn og unge, veteraner, gravide og voksne med særlige udfordringer. CHP er meget vellidt af alle i klubben, både medlemmerne, bestyrelsen, personale og blandt alle klubbens samarbejdspartnere.

Alle noterer sig CHP´s prioritering af fællesskabet, som han udtrykker det: ” Alle skal opleve fællesskabet i klubben, for FREM har plads til alle” !

CHP går nu videre til nomineringen som ”Årets frivillige idrætsleder på Fyn”, som markeres og offentliggøres ved Sportslørdag d. 20. januar 2024.

Han bliver desuden hyldet ved vores repræsentantskabsmøde, som afholdes d. 19/3 2024.

Endnu en gang: 🎉  Stort tillykke til CHP og FREM 🎉

 

Anbefalinger af 3 foreninger til Fremtidens idræt for børn og unge ( FIBU)

DIF har givet SIKO mulighed for at anbefale 3 foreninger som kandidater til at blive udvalgt som spydspidsforeninger til udviklingsprogrammet ” Fremtidens idræt for børn og unge”. Der var 4 foreninger, der havde søgt ved ansøgningsfristen 17/11.

Vi har nu indstillet 3 foreninger og ser frem til det videre forløb, hvor ansøgningerne skal vurderes af DIF.

Yderligere oplysninger hos sekretariatsleder Preben Rasmussen.

 

Repræsentantskabsmøde 2024

Vi har nu fastlagt datoen for vores repræsentantskabsmøde. Det bliver tirsdag d. 19/3. Noter allerede nu datoen.  Stedet fastlægges senere.