DARTCENTER FYN Stiftende repræsentantskabsmøde

Spændende nyt initiativ for idrætten

DARTCENTER FYN Stiftende repræsentantskabsmøde

Dart Odense og Odins Dart Club har nu gennem længere tid, arbejdet på et projekt der vil bringe dartsporten i Odense op på et meget højt niveau.

Det startede med at begge foreninger havde behov for mere plads og at det føltes svært at mobilisere den frivillige arbejdskraft.

Nu var der fundet et kælderlokale på 1000 m2 og tanken om at samle dartklubber under samme tag, da klubberne lå indenfor 600 m fra hinanden, var nærliggende.

Dartcenter Fyn er således et helt nyt tiltag, der har til formål at samle foreninger under ét tag og på den måde bidrage til sunde og ressourcestærke foreninger.

Dartcenter Fyn har ydermere til formål, at understøtte foreningerne og disses medlemmer i at dyrke dart. Derudover vil centret understøtte foreningernes arbejde i at udbrede dartsport til en bredere målgruppe gennem samarbejder med relevante organisationer.

Idégrundlaget er blandt andet paradart, sårbare grupper i samfundet, børn og unge, ældre dart, elite dart og ikke mindst bredden.  I fremtiden må idébanken gerne udvikle sig.

Der blev vist en grafisk model af de nye lokaler, hvor der er plads til alle former for dart. Der vil også være mulighed for landsholds dart samt dart for handikappede.

Udlejer, har hjulpet med indhentning af tilbud hos håndværkere til projektet.

Der er lavet et budget der lyder på 1.3 million kr. og til inventar regnes med yderligere 300.000 kr.

Det er for nuværende ikke tænkt at medlemmerne skal deltage i renoveringen.

Det er Dart Odense og Odins Dart Club som med ligelig repræsentation danner bestyrelsen i den nye forening, som skal drive Dartcenter Fyn.

Formand – Morten Jørgensen

Næstformand – Anita Faros

Økonomiansvarlig -Mikkel Skovlund

Bestyrelsesmedlem – Palle Madsen

Suppleant – Jeanette Dinesen

Suppleant – Frank T Le Fêvre

Uvildig bestyrelsesmedlem – René Pedersen

Gæster til mødet var:

SIKO .Max Pedersen

Fyens Idrætsforbund: Leif Rasmussen

DDU: Henrik Vesbo