Årets Frivillige Idrætsleder 2018

Tirsdag d 20. november blev det officielt hvem der blev årets Frivillige idrætsleder i Odense og dermed går videre til afstemningen for hele Fyn, som afholdes til Fynske Bank Sportslørdag 2019 d 19. januar.

Annie Stolzenbach blev overrasket ved et bestyrelsesmøde i SAI (Sammenslutningen af Aktive Idrætsforeninger) og det blev en meget rørt og stolt modtager som modtog følgende tale.

Kære Anie – som formand for SIKO har jeg hermed fornøjelsen at overbringe dig budskabet om, at du er kåret til Årets Frivillige Idrætsleder i Odense kommune- og samtidigt er blandt de nominerede til årets frivillige Idrætsleder på Fyn.

Annie, du er et af de sjældne mennesker, som kan benævnes som ildsjæl på livstid og en ildsjæl tæt på fuld tid. Du opfylder til fulde de to kriterier, der er opstillet, for at kunne kåres som Årets Frivillige Idrætsleder.

Man skal have ydet en ekstraordinær indsats på idrættens område over en årrække og/ eller have udvist initiativ til gavn for idrættens beståelse og fremme.

I gennem mere end 40 år har du været formand og kasserer for DAI og desuden været i hovedbestyrelsen for DAI.

I dag er du stadig i fuld sving hvor du varetager kassererposten både i Fynske Idrætsforbund (FI) og i sammenslutningen af aktive Idrætsforeninger (SAI).

Du fik også lige tid til at tage initiativ til Skovsøløbet, et motionsløb for brugere, pårørende og ansatte i dagpsykiatrien. Det er et løb med stor succes som i 2018 samlede 150 deltagere.

Der blev taget initiativ til Seniorernes Motionsdag, et arrangement med aktiviteter for ældre og ikke mindst enlige ældre, rollatorbrugere og svagt gående. Arrangementet har vist sin berettigelse med glade deltagere.

Det er godt gået og meget imponerende.

Annie Stolzenbach tillykke med titlen; Årets Frivillige Idrætsleder i Odense.