Christel Gall

Jeg er mor til to judo børn der igennem snart 10 år har dyrket judo, så efter nogle år som forældre på bænken er det ikke unaturligt at blive inddraget i forskellige opgaver, for så for fem år siden at blive klubbens kasserer. Jeg har i de forgangene otte år været politisk aktiv og har i den forbindelse været inviteret til SIKOs møde med politikerne op til årets budgetforhandlinger. Det har altid været et velforbedret møde, med et helt klart mål for øje, så ingen har kunne være i tvivl om SIKOs prioriteringer på det sportslige, det er et arbejde der er værd at bakke op om, da det er mit ønske at sport er en naturlig og selvfølgelig del af alle Odenseanernes hverdag. Det er mit mål at SIKO hjælper det nuværende og fremtidige byråd til at lave en langsigtet og holdbar plan for hal kapacitet, renovering af eksisterende haller og omklædningsfaciliteterne samt motivering af byens borgere til langt mere idræt, sport og fysisk aktivitet. 

Aktiv indenfor: Sidder på femte år som kasserer i Kodokan Odense, hvor jeg også er formand for støtteforeningen Kodokans Venner. Desuden er jeg suppleant i Fynske Idrætsforeninger.

Sportslige milepæle: Som barn deltog jeg i mange stævner som badmintonspiller, men siden blev det mest til hygge squash eller som nu, som tilskuer til judostævner, Odenses håndboldpiger eller Bulldogs hjemmekampe.

I SIKO vil jeg arbejde for: At sport er tilgængeligt for alle uanset hvem man er.

At SIKO styrker sit politiske talerør over for politikere og kommune.

At alle der tænker sport, tænker Odense som det første.

At alle foreninger i Odense får de bedst tænkelige forhold.

SIKO: Medlem af Idrætspolitisk udvalg.