William Bond

Jeg er 32 år, rodfæstet i Bredbjerg (lige forbi Korup) med min kone Charlotte og vores barn Vincent. I øjeblikket dyrker jeg selv organiseret basketball i Odense Basketball Klub. På bestyrelsesfronten er jeg i bestyrelsen i Odense Basketball Klub, BørneBasket Odense, Middelfart Basketball Klub og BørneBasket Nyborg.

Til daglig arbejder jeg som udviklingskonsulent og eventansvarlig ved Danmarks Basketball Forbund. Heri arbejdsbeskrivelsen ligger også udviklingen af basketball på Fyn i samarbejde med en af de førende partnere inden for åben skole regi, BørneBasketFonden. Uddannelsesmæssigt er jeg uddannet med en kandidat i Idræt & Sundhed ved SDU i 2016 og har dermed også tilbragt de sidste 9 år af mit liv i Odense. Er oprindeligt vestjyde og helt oprindeligt fra USA 😊

Tidligere har jeg selv været aktiv i både organiserede og uorganiserede fællesskaber/foreninger inden for fodbold imens jeg også har dyrket volleyball. Herudover har jeg været træner inden for fodbold og basketball uafbrudt siden jeg var 14 år gammel (tog dog en pause i sommeren 2019).

Hertil har jeg også været Team Manager for det danske kørestolsrugby landshold fra 2012-2017 der gav mig rigtig mange fede oplevelser undervejs.

Min interesse i at gå ind i SIKO er bl.a. grundet det kæmpe potentiale der ligger for at udvikles idrætsbilledet særligt for børn og unge i og omkring Odense. Igennem både mit civile arbejde og frivillige arbejde har jeg oplevet mange steder hvor der er potentiale for at fjerne barrierer for at få børn at gå til idræt.
Herudover har jeg også en stor forhåbning om, at kunne gøre det lettere for den frivillige leder at starte/drifte aktiviteter i særligt kommunale faciliteter. Der er ligedan mange muligheder for at gøre det endnu nemmere at være foreningsleder og det er noget der skal prioriteres hos den lokale facilitet.

Man kan læse yderligere om mig her: www.linkedin.com/in/william-james-bond