Regnskabshjælp på månedsbasis

Tilbud til SIKO-medlemmer:

Har jeres kasserer brug for en hjælpende hånd med bogføring, regnskaber osv.? Eller har I slet ikke fået besat kassererposten? Så er dette måske noget for jer. Læs mere herunder om 1-OFFICE i Faaborg og deres tilbud til alle SIKO-medlemsforeninger. Følg også linket nederst for flere detaljer, inklusive priser.

Har I styr på foreningens regnskab?
 
Tænk ud af kassen og kassér kasseren …
Det er blevet en større udfordring for mange foreninger at få besat kasserer-posten i bestyrelsen af en kvalificeret frivillig, der formår at skabe et solidt økonomisk overblik. Et overblik der især er nødvendigt hvis foreningen har behov for at søge fondsmidler og andre støtteordninger.

1-OFFICE tilbyder en løsning til SIKO’s medlemsforeninger, som løser udfordringen med regnskabsfunktionen i foreningen, og samtidig bevarer overblik og styring med foreningens økonomi.

1-OFFICE har gennem de sidste 10 år løst en bred vifte af administrative opgaver for små og mellemstore virksomheder, samt foreninger og fonde. Vi kombinerer et udvalg af IT-systemer, sammen med kompetente medarbejdere der sikrer en effektiv, gennemskuelig og sikker behandling af kundernes bogholderi.

Løsningen tilbydes til SIKO-medlemmer og omfatter:

  • Modtagelse og betaling af faktura eller andre omkostningsbilag
  • Bilagsgodkendelse via app eller web
  • Bogføring og arkivering af bilag
  • Komplet perioderegnskab med indtægter, udgifter, gæld og tilgodehavende
  • Webadgang til regnskaber og bilag
  • Fakturering til sponsorer.

Læs mere her…