Årets frivillige idrætsleder blev Christina Buch

Christina Buch er af SIKO, valgt til Årets Frivillige Idrætsleder 2021 og torsdag d 2. december, blev hun  overrasket med en lille happening under en træningsaften i Højme svømmehal.

Christina Buch er indstillet til Årets Frivillige Idrætsleder af  Michael Hansen  formand for Frømandsklubben Neptun med følgende oplysninger.

Christina er bestyrelsesmedlem, leder af vores juniorafdeling, snorkeldykkerinstruktør og festudvalgsmedlem i Frømandsklubben Neptun. Derudover har hun i de sidste 4 år været med i ungdomsudvalget i Dansk Sportsdykker Forbund.

Tidligere har hun bestridt poster blandt andet som kasserer, bestyrelsesmedlem, instruktør og redaktør af vores klubblad.

På trods af sin alder har Christina gennem sit utrættelige arbejde for Frømandsklubben Neptun (FN) opnået den største respekt og fortjener indstillingen ”big-time”. Hun har været med i klubben siden 12.03.2005, hvor hun først som junior, senere som dykker og siden som hjælpetræner fra 2010-2011 har været en fast del af FN’s juniorafdeling. Fra 2012 og til nu har hun været træner, instruktør og juniorleder. Derudover har hun været bestyrelsesmedlem siden 2015. Kasserer fra 2016-18. Festudvalgsformand siden 2012 og endelig redaktør af vores klubblad fra 2015-16. Hun har ”opfundet konceptet” og arrangeret træf for unge snorkeldykkere på Langeland i de sidste 3 år. I de sidste 2 år har hun været en væsentlig del af ”Ungdomstræf for unge dykkere”. Det er meget imponerende at hun samtidigt med har fundet tid til at passe sit medicinstudie.

Hans Ole Andersen Næstformand for SIKO, overragte Christina æresbeviset på kanten af svømmebasinnet hvor hun var omgivet af alle juniorer som var til træning. Hans Ole Andersen kom i sin hyldesttale ind på at Christina er rigtig glad for sammenholdet i klubben og stadig kan glæde sig over alle de spændende ting som venter på at blive opdaget under vandet.

Christina vil dermed også være Odense repræsentant i forbindelse med udnævnelse at Årets Frivillige Idrætsleder på fyn, som udnævnes ved Sports Lørdag d 22. januar 2022.

Yderligere vil Christina blive hædret endnu en gang, ved SIKOs repræsentantskabsmøde i 2022.

Vi siger tillykke og ønsker Christina god vind fremover.

Venlig hilsen SIKO.